Міцніше, ніж здається: складаний смартфон Samsung Galaxy Fold витримав жорсткий тест на міцність

Складаний смартфон Samsung Galaxy Fold після проблемного першого запуску все-таки надійшов у продаж. Компанія суттєво доопрацювала пристрій, і YouTube-канал JerryRigEverything вирішив це перевірити. Девайс дійсно став міцнішим, хоч і з застереженнями.

Зовнішній 4,6-дюймовий екран подряпати не дуже просто, але можна. Але в цьому плані пристрій тримається приблизно на тому ж рівні, що і більшість інших смартфонів. А ось основний 7,3-дюймовий дисплей, покритий полімерним шаром, виявився далеко не таким міцним: залишити на ньому подряпину можна навіть нігтем.

Пісок і пил все ще легко потрапляють в зазор, утворений шарніром. При цьому Galaxy Fold продовжує працювати як ні в чому не бувало. Пластиковий екран залишається цілий після прямого контакту з вогнем, навіть після кількох спроб.

Якщо згинати смартфон в зворотну сторону – навіть досить довгий час, – то екран не ламається. Корпус лише злегка тріскається в тому місці, де розташована антена.

В ході тесту ведучий зачепив верхню частину екрану Galaxy Fold ножем, через що окрема область перестала реагувати на дотики. Якщо не брати до уваги цього, то пристрій продовжив функціонувати без змін.