Microsoft показав завантажувальний екран Xbox Series X

Компанія Microsoft опублікувала тизер майбутнього заходу Inside Xbox, в рамках якого сторонні розробники покажуть кадри ігрового процесу своїх ігор для нового покоління консолей. Тизер демонструє завантажувальний екран Xbox Series X з написом «Завантажте новий епізод Inside Xbox цього четверга».

Екран завантаження отримав анімований логотип Xbox, а також набагато більш стриманий і приємний звук, який трохи нагадує звуки старих версій Windows епохи XP і Vista.

Крім цього, Microsoft пообіцяла в липні цього року розповісти більше про ігри від Xbox Game Studios:

«Кілька наших студійних команд з нетерпінням чекають можливості поділитися поглядами на новий ігровий процес, ідеями від команд розробників, оптимізованих для Xbox Series X, і абсолютно новими ігровими анонсами».

Microsoft також підтвердила намір випустити Xbox Series X і Halo Infinite до різдвяних свят в кінці цього року. Напередодні запуску Series X, компанія буде щомісяця проводити прямі трансляції «Xbox 20/20». Вони розпочнуться у четвер, 7 травня, з заходу, на якому Microsoft планує представити сторонні ігри для Xbox Series X, включаючи ігри, в яких буде використана нова функція Smart Delivery. Вона дозволить придбати версію гри для Xbox One і пізніше отримати безкоштовне оновлення до версії гри для Xbox Series X. Вже відомо, що цю функцію буде підтримувати Assassin’s Creed Valhalla.