LG K31 офіційно анонсовано в США

Компанія LG Mobile анонсувала новий бюджетний смартфон K31 у США. Модель буде також продаватися у Південній Кореї, на домашньому ринку компанії, як LG Q31, з тими ж характеристиками, що й у K31.

LG K31 оснащений HD+ дисплеєм з діагоналлю 5.7 дюймів з вирізом під фронтальну камеру та покритий захисним склом Panda King Glass. Це бюджетний смартфон, тому про тонкі рамки можна забути. За роботу відповідальний чіпсет MediaTek Helio P22, в парі з яким буде 2 ГБ оперативної пам’яті, а внутрішньої пам’яті буде 32 ГБ. Об’єм можна розширити ще на 32 ГБ за допомогою карти пам’яті формату microSD. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 3000 мАг, зарядка відбувається через роз’єм microUSB.

На задній панелі розміщений сканер відбитків пальців, а також основна камера, яка складається з головного сенсора на 13 МП та ультраширокого на 5 МП, селфі-камера також на 5 МП. З фішок варто виокремити мініджек 3.5 міліметрів та захист по стандарту MIL-STD 810G. Офіційна ціна у США – 149 доларів, доступний єдиний сріблястий варіант.