Lenovo презентувала моноблок з Intel Core i5-12500H та дисплеєм 2.5К 100 Гц

Компанія Lenovo презентувала моноблок Xiaoxin Pro 24. Модель отримала дисплей з роздільною здатністю 2.5К та частотою оновлення 100 Гц. По суті, Lenovo Xiaoxin Pro 24 став зменшеною версією раніше презентованого Xiaoxin Pro 27. У старшій версії, крім більшого дисплея, є відмінність у вигляді наявності повноцінної дискретної відеокарти Intel Arc A370M.

У новому Lenovo Xiaoxin Pro 24 використовується дисплей з діагоналлю 23.8 дюйма, є декілька роз’ємів для додаткових підключень. На жаль, дискретної відеокарти, як у Xiaoxin Pro 27, тут немає. Замість цього використовується інтегроване графічне ядро Iris Xe Graphics G7, що оснащений 80-ма обчислювальними блоками.

Процесор Intel Core i5-12500H, що тут використовується, має 12 фізичних ядер, 16 віртуальних потоків, пікову частоту на рівні 4.5 ГГц та енергоспоживання 45W (до 95W у режимі Turbo). Ця модель виготовлена за нормами 10-нанометрового техпроцесу, включає 4 продуктивні та 8 енергоефективних ядер. Слід зазначити, що інформації про доступність моделі з Intel Core i7 поки немає, але якщо така версія і буде, то її можуть випустити пізніше від основної.

У Lenovo Xiaoxin 24 встановлений IPS-дисплей, що сертифікований Rheinland Low Blue Light. Цей сертифікат передбачає, що панель має знижений коефіцієнт шкідливого синього випромінювання. У моделі використовуються два динаміки JBL зі сумарною потужністю 10W. Також є висувна веб-камера для конференц-дзвінків. До ряду роз’ємів входять USB-A 3.2, USB-A 3.2, USB 2.0, HDMI та Ethernet.

Зараз моделі доступна в єдиній конфігурації, і інформації про потенційний вихід на ринок інших варіантів немає. Базовий варіант оснащений 16-ма ГБ оперативної пам’яті DDR5 з частотою 4800 МГц, об’єм SSD складає 1 ТБ (подробиць щодо стандарту SSD немає). У ролі процесора тут, як вже згадувалося, Intel Core i5 останнього покоління, і про інші варіанти процесора інформації поки немає.