Інсайдер назвав характеристики «полегшеної» версії Galaxy Fold

Складні (і дорогі) пристрої з’явилися на ринку минулого року. Не виключенням стала компанія Samsung, яка випустила пристрій Galaxy Fold за ціною близько $2000. Тепер південнокорейський гігант готовий запропонувати більш доступний пристрій.

За словами редактор видання XDA Developers Макса Вайнбаха, Samsung готує відразу три нові моделі «розкладачок». Дві з них отримають пластикове покриття, як у Samsung Galaxy Fold, а інша — тонке скло, як у Galaxy Z Flip. Він також повідомив, що один зі смартфонів коштуватиме $1100 — в таку вартість оцінена полегшена версія Galaxy Fold.

Galaxy Fold Lite працюватиме на базі Snapdragon 865 з 256 Гб сховища. Смартфон не отримає підтримку 5G, а також ультратонкого скла. Зменшиться й діагональ допоміжного дисплея, хоча вона й буде більшою, ніж у Galaxy Z Flip.

Очікується, що виробник також буде використовувати деякі запчастини 2018, 2019 і 2020 років. Корпус смартфону буде виготовлений з алюмінію і скла. Новинці приписують два забарвлення корпусу — Mirror Black і Mirror Purple.

Коли пристрій представлять не повідомляється.