Honor може оновити до Android Q сім моделей

Смартфони Honor точно отримають оновлення до Android Q. Цю інформацію раніше озвучила сама компанія, але тоді було обіцяно, що десята версія зеленого робота прийде на пристрої сімейства Honor 20.

Можна припустити, що компанія не обмежиться оновленням тільки цієї лінійки пристроїв. Підтверджують ці припущення і ряд китайських ресурсів, що опублікували список тих смартфонів, які отримають оновлення до Android 10.

Так, за їхніми даними, крім Honor 20, Honor 20 Pro і Honor 20 Lite, нову версію операційної системи від Google повинні отримати Honor V20, Honor 10, Honor 10 Lite і Honor 8X.

Як скоро компанія випустить оновлення до Android Q для цих моделей, даних немає. Можна лише припустити, що вийде апдейт до кінця нинішнього року.

На 9 серпня Huawei запланувала анонс EMUI 10 і відбудеться він в рамках конференції для розробників Huawei Developer Conference 2019. Очікується, що в основі оболонки буде лежати ОС Android Q, і на даний момент немає чіткого розуміння, які нововведення і зміни запропонує інтерфейс.

Також на заході HDC 2019 можуть показати фірмову операційну систему Hongmeng, яку почнуть встановлювати в різних пристроях компанії.