Honor 30 Pro+ з’явився в Geekbench

15 квітня компанія проведе онлайн-конференцію з випуску флагманських телефонів нового покоління. Нещодавно з’явилися повідомлення про те, що оригінальна модель дебютує з чіпом Kirin 985. Однак ми також знаємо, що буде й інший варіант. Сьогодні результати тестування смартфона Honor 30 Pro + з чіпом Kirin 990 з’явилися в GeekBench.

У базі даних Geekbench новинка поставляється з модельним номером EBG-AN10. Модель Honor 30 Pro, яка раніше з’явилася в базі даних, має номер моделі EBG-AN00. Таким чином, ця модель, ймовірно, Pro +.

В одноядерному тестуванні смартфон набрав 3893 бали, в багатоядерному — 12750. Модель також поставляється з 8 ГБ оперативної пам’яті і працює на операційній системі Android 10.

З попередніх витоків відомо, що Honor 30 Pro/Pro + отримають екрани діагоналлю 6,57 дюймів, вигнутий OLED-екран BOE / Visionox із частотою оновлення зображення 90 Гц. Ємність акумулятора невідома, проте ми знаємо, що він підтримуватиме технологію швидкої дротової зарядки потужністю 40 Вт. Смартфон також отримає стереодинаміки.