Функція «Перейти вперед» з ШІ на YouTube стала широко доступною для преміум-користувачів: в чому її особливість

YouTube розширює свою нову функцію «Перейти вперед» на основі штучного інтелекту. Платформа почала тестувати цю функцію ще в березні, і тепер вона доступна як бонус для передплатників YouTube Premium.

«Перейти вперед» дозволяє переходити до найкращих частин відео, поєднуючи дані користувача та штучний інтелект, щоб передбачити, що саме ви хотіли б подивитися. Раніше ця функція була доступна лише окремим користувачам преміум-підписки в США, але тепер усі користувачі YouTube Premium можуть випробувати її на сайті youtube.com/new. Поки що функція працює лише в додатку YouTube для Android у США і доступна лише для англомовних відео.

Оскільки ця функція є експериментальною, YouTube заявив, що її можна випробувати лише до 1 червня. Після закінчення цього терміну платформа може офіційно запустити її як частину своєї преміум-підписки або продовжити експеримент.

Як використовувати Jump Ahead на YouTube

Після участі в експерименті ви побачите кнопку «Перемотати вперед», коли двічі натиснете на будь-яке відео, що відповідає умовам експерименту, щоб перейти вперед. Натиснувши кнопку, ви потрапите туди, де більшість глядачів зазвичай переходять вперед. YouTube зазначає, що поки що не всі відео підтримують цю функцію.