Дизайн передбачуваного LG G9 ThinQ засвітився на офіційних тизерах

LG Electronics USA. (PRNewsFoto/LG Electronics USA, Inc.)

У зв’язку зі скасуванням Mobile World Congress LG перенесла презентацію нових пристроїв. Вчора ввечері компанія продемонструвала дизайн новинок.

Прес-служба LG опублікувала скетчі неназваного смартфона. Імовірно, пристрій увійде в серію G, оскільки LG вже оновила лінійку V кілька місяців тому. Інсайдери припускають, що на зображеннях модель G9 ThinQ.

LG стверджує, що новий дизайн — це «данина природньому світу» з візуальним форм-фактором, який сильно відрізняється від поточної тенденції в галузі. В той час як велика кількість висококласних смартфонів, випущених цього року, мають великий квадратний виступ камери ззаду, у майбутнього смартфона LG буде камера “Raindrop”.

Основна камера представлена трьома датчиками, головний з яких оснащений великою круглою лінзою, яка виступає над поверхнею. Два інших сенсора і спалах «врізані» в площину задньої кришки. Фронтальний модуль імовірно він буде врізаний в екран.

Краї дисплея, як і задньої панелі, будуть симетрично вигнуті, забезпечуючи комфортніше відчуття в руці в порівнянні з попередніми пристроями компанії.

Виробник ще не підтвердив появу цього пристроя. З чуток, телефон буде оснащений чіпсетом Qualcomm Snapdragon 765G і може бути випущений 15 травня.