Asus ROG Phone 8 Pro засвітився у базі даних сертифікації NBTC напередодні запуску 8 січня: що стало відомо про ігровий флагман

8 січня під час виставки CES 2024 компанія Asus представить свою останню флагманську серію ігрових смартфонів під назвою ROG Phone 8. Пізніше, 16 січня, серія стартує в Китаї. Напередодні запуску на сайті сертифікації NBTC з’явилася модель ROG Phone 8 Pro.

Сертифікат NBTC показує, що ROG Phone 8 Pro, ідентифікований за номером моделі AI2401_D, буде сумісний з мережами 2G, 3G, 4G і 5G. Хоча в сертифікаті не вистачає додаткових деталей, він вказує на швидке прибуття ROG Phone 8 Pro до Таїланду.

За чутками, характеристики Asus ROG Phone 8 Pro включають 6,78-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD+ і частотою оновлення 120 Гц, що обіцяє захоплюючий ігровий досвід. Очікується, що пристрій буде працювати на базі SoC Snapdragon 8 Gen 3, що підтверджується попереднім списком Geekbench. Конфігурації можуть пропонувати різні варіанти оперативної пам’яті на 16 або 24 ГБ у поєднанні з накопичувачем об’ємом від 512 ГБ до 1 ТБ.

Смартфон буде оснащений потрійною камерою, що складається з 50-мегапіксельної основної камери з сенсором Sony IMX890, 13-мегапіксельного надширококутного об’єктива і 32-мегапіксельного телефотооб’єктива. Для селфі передбачається фронтальна камера на 32 Мп. За чутками, пристрій може похвалитися захистом від води та пилу за стандартом IP68.

Окрім ROG Phone 8 Pro, в серії також буде представлена базова модель ROG Phone 8, модель ROG Phone 8 Ultimate, а також мобільний контролер ROG Tessen Mobile Controller. Оскільки запуск не за горами, ми очікуємо, що смартфон отримає багато інших регіональних сертифікатів.