Assassin’s Creed Mirage виходить на iPhone та iPad 6 червня з 90-хвилинною демо-версією

Геймери на iOS зможуть зануритися в Assassin’s Creed Mirage вже незабаром, адже гра вийде 6 червня. За словами Ubisoft, повна версія гри коштуватиме $49,99 і є універсальною покупкою. Це означає, що ви можете взяти її на iPhone і грати в неї на iPad без необхідності купувати гру вдруге.

Assassin’s Creed Mirage спочатку вийшла 12 жовтня 2023 року для ПК і консолей. На ПК ви також можете грати в неї через Ubisoft Connect, якщо у вас є підписка Ubisoft+ Premium. Користувачам iPhone не доведеться платити за гру одразу. Ubisoft випускає 90-хвилинну демоверсію, яку можна буде грати безплатно в день виходу повної версії. Таким чином, ви можете ознайомитися з демоверсією, а потім, якщо гра вам сподобається, зробити одноразову покупку за $50, щоб отримати повну версію гри.

Ubisoft стверджує, що це той самий досвід, що й у версії для консолей. Тобто різниці в геймплеї немає взагалі. За винятком елементів керування, які були перероблені для використання сенсорного екрана. Але це ще не все. iOS-версія гри також підтримуватиме перехресну гру та перехресне проходження через Ubisoft Connect. Якщо ви почали грати на консолі або ПК, то цей прогрес перенесеться і на версію для iPhone.

Якщо ви знаєте про ігри серії Resident Evil, які виходили на iOS, то, можливо, вже здогадувалися про це. Але в Assassin’s Creed Mirage можна буде грати лише на певних пристроях iOS. Зокрема, на iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, а також на iPad Air та iPad Pro, які працюють на чипі M1 або новіших версіях.

Це пов’язано з тим, що тільки ці пристрої відповідають апаратним вимогам Apple. Ви можете оформити попереднє замовлення на Assassin’s Creed Mirage в App Store вже сьогодні. Однак майте на увазі, що це буде великий розмір файлу. Тож підготуйте місце для його завантаження та встановлення. Бо воно вам знадобиться.

Assassin’s Creed Mirage розповідає про героя Басима, який стає частиною ордену асасинів і залишає своє злодійське життя позаду. Дія гри відбувається в Багдаді 9-го століття і має досить велику мапу, повну речей, які можна відкрити для себе. Хоча вона не така велика, як в Assassin’s Creed Valhalla та Assassin’s Creed Odyssey.