Apple серйозно оновила iOS 17: усі зміни в новій версії операційної системи

Учора на щорічній осінній презентації нових смартфонів iPhone компанія Apple також розповіла, що нова версія операційної системи iOS 17 вийде 18 вересня. У ній будуть десятки різних нововведень, які в основному стосуються спрощення передачі даних між смартфонами, спілкування тощо. Розповідаємо про найголовніші зміни в iOS 17.

По-перше, профіль контакту тепер можна персоналізувати – додати смайлик або фото. Процес зарядки змінився – тепер смартфон перетворюється під час заряджання на розумний дисплей. На ньому відображатиметься динамічний контент, який можна налаштувати під себе.

В iOS 17 з’являться повноцінні віджети – тепер не потрібно спеціально переходити до програми. Дія виконується з екрана блокування чи робочого столу.

Також є зміни у браузері: він оформляє історію відвідувань сайтів, групи вкладок в окремі профілі. Вони зберігаються, щоб бути готовими до використання у будь-який момент.

У стандартний месенджер в iOS 17 додають відповідь на будь-яке повідомлення за допомогою скидання хмаринки вправо. Можна буде вручну створювати анімовані стікери. Є також єдине меню керування вкладками та розшифровка голосових повідомлень.