Apple iPhone стає тоншим: iPhone 17 Slim замінить Plus

У своїх останніх поколіннях iPhone компанія Apple дотримується перевіреної філософії дизайну. У моделях iPhone 15 Pro з’явилися преміальні матеріали, такі як титан, але загальний вигляд залишився незмінним. Очікується, що ця тенденція збережеться і в майбутніх поколіннях, але свіжий витік інформації свідчить про те, що одна з моделей iPhone 17 отримає макіяж Slim.

Новина надійшла від відомого аналітика Джесса Пу, який стверджує, що в лінійці з’явиться новий член родини. Як повідомляється, Apple працює над новою моделлю iPhone 17 Slim. Цей новий варіант прийде на зміну моделі Plus і займе своє місце прямо над базовим iPhone 17. Пу стверджує, що iPhone 17, iPhone 17 Sim, iPhone 17 Pro та iPhone 17 Pro Max будуть виготовлені з титану.

Топова модель iPhone 17 Pro Max буде оснащена новою технологією «металізації» датчиків наближення. Це дозволить Apple зробити Dynamic Island меншим у пристрої наступного покоління без шкоди для Face ID. iPhone 17 Slim замінить Plus, але все одно запропонує більший дисплей, ніж базова модель. Однак цей більший екран буде упакований у тонший і витонченіший корпус.

Пу також додав, що iPhone 17 і iPhone 17 Slim можуть мати 8 ГБ оперативної пам’яті та чипсет A18 або A19.

З іншого боку, iPhone 17 Pro та iPhone 17 Pro Max матимуть 12 ГБ оперативної пам’яті та процесор A19 Pro. Очікується, що всі чотири моделі будуть оснащені 24-мегапіксельною селфі-камерою, а також антибліковим дисплеєм, стійким до подряпин. Майте на увазі, що це поки що непідтверджена інформація, тому сприймайте цю новину з дрібкою солі.