Vivo iQOO 5 з зарядкою потужністю 120W з’явився на живому відео

Першим комерційно доступним смартфоном зі швидкою зарядкою, потужність якої перевищить показник у 100W, стане Vivo iQOO 5, який презентують вже 17 серпня. Компанія офіційно підтвердила наявність такої швидкої зарядки та опублікувала відео, де показала процес сертифікації TUV Rheinland з відповідями на запитання про швидку зарядку. 

Протягом процесу зарядки Vivo iQOO 5 досягає “нормальної температури” при температурі кімнатній температурі близько 25 градусів. Заявлено, що смартфон буде витримувати близько 10 тисяч вставляння/витягання кабеля, а акумулятор буде тримати заряд, як новий, протягом 600 циклів. Vivo iQOO 5 тестували у екстремальних умовах, і він адекватно працював в умовах від -20 до 130 градусів Цельсія. Є системи захисту акумулятора, сертифікація TUV Rheinland та 6C. 

Вже є офіційна інформація про те, що Vivo iQOO 5 отримає потрійну основну камеру та дисплей із загнутими гранями. Смартфон отримає AMOLED-матрицю з частотою оновлення 120 Гц та частотою оновлення сенсора 240 Гц. Повинно бути 100% охоплення DCI-P3. В основі смартфона лежатиме флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 865, в парі з яким буде оперативна пам’ять стандарту LPDDR5, а внутрішня пам’ять буде стандарту LPDDR5. 

Джерело GSMArena

Не пропустіть