Apple вже скоро презентує новий MacBook Air

Чутки про те, що компанія Apple готує оновлений MacBook і випустить його найближчим часом, ходять вже давно. Раніше в мережі з’явилася інформація про те, що акумулятор для нового ультрабука сертифікували китайські та данські регулятори. Згідно з новими даними, такий акумулятор вже сертифікувала південнокорейська організація Safety Korea Certification.

Крім цього, в мережі з’явилися і фото нового акумулятора, які вказують на те, що він призначений для MacBook Air. Об’єм акумулятора складає 4380 мАг. Поки невідомо, коли саме вийде новий MacBook Air, але цей ноутбук точно повинен вийти до кінця року і буде працювати на ARM-чіпсеті власної розробки компанії Apple.

Нагадаємо, що в ході своєї конференції для розробників WWDC компанія Apple повідомила, що планує повністю перейти у своїх комп’ютерах на ARM-чіпсети власної розробки. На даний момент невідомо, яка саме модель комп’ютера Apple першою отримає новий чіпсет. Очікується, що крім підвищеної потужності, ці комп’ютери будуть також споживати значно менше енергії.


Не пропустіть