Xiaomi Qin 2 – незвичайний бюджетник з дивним екраном 22.5: 9

Компанія Xiaomi на власному краудфандинговому майданчику для Китаю практично завершила збір коштів на незвичайний смартфон – Android-бюджетник з дуже довгим дисплеєм, співвідношення якого склало 22.5: 9.

Qin 2 розроблений в рамках програми Android Go, тому у нього тільки 1 гігабайт оперативної пам’яті і процесор Spreadtrum SC9832E. 5.1-дюймовий екран роздільною здатністю 1440 × 576 пікселів вбудований в пластиковий корпус, який може бути рожевим, блакитним, червоним або класичним чорним. При ширині апарату в 55 мм його довжина становить 132 мм — практично як півтора iPhone SE.

Ємність акумулятора бюджетника лише 2100 мАг, а з портів доступний тільки USB Type-C. Також є ІК-порт для управління технікою. Для додатків і файлів пропонується накопичувач на скромні 32 гігабайти без можливості розширення. Від фронтальної камери виробник вирішив відмовитися, залишивши тільки 5-мегапіксельне «вічко» на задній панелі.

Зараз апарат можна придбати всього за 73 долари, його виробництво почнеться вже скоро. Всього за кілька днів компанія залучила понад 3.6 млн юанів, зібравши 730% від необхідної суми.


Не пропустіть