K-Swiss MIBR One-Tap – перші в світі кросівки для геймерів

Компанія K-Swiss представила кросівки MIBR One-Tap. Вони призначені спеціально для кіберспортсменів і технологічно відрізняються від іншого взуття.

Головні відмінні риси MIBR One-Tap – контроль за температурою і зручністю. Ці кросівки можна легко трансформувати в тапки, підігнувши задник особливої конструкції під п’яту.

Вентиляція забезпечується дихаючим матерчатим верхом, а також отворами в проміжній підошві. До кожної пари додаються устілки двох видів: з перфорованого EVA-матеріалу для посиленої вентиляції і Ortholite з вовняним покриттям для прохолодних приміщень.

У створенні кросівок брала участь команда MIBR з клубу IGC, який спеціалізується на грі Counter-Strike: Global Offensive. Дизайн взуття виконаний у фірмовому стилі цієї команди. K-Swiss стверджує, що кіберспортсменам сподобаються ці кросівки, оскільки їх можна підлаштовувати під різні умови і в них нога відчуває себе максимально комфортно як в теплому, так і прохолодному приміщенні.

Кросівки MIBR One-Tap випущені обмеженим тиражем в США вони продаються за 125 доларів. Масовий випуск запланований на 2020 рік.


Не пропустіть