З’явився тизер, який розкриває дату запуску Threads в Європі: вже наступного тижня

Після тривалого очікування компанія Meta нарешті планує запустити Threads в Європі цього місяця, і зараз компанія показує тизер запуску користувачам у цьому регіоні.

У додатку Instagram з’явилося пасхальне яйце, яке демонструє тизер запуску Threads в Європі. Тизер, який майже ідентичний оригінальному тизеру запуску Threads, з’являється, коли користувачі шукають слово “квиток” у додатку Instagram, як показано на скріншотах нижче.

На тизері зображено дизайн квитка, який включає марку з прямим написом “Європейський Союз” і “Threads 2023”, а також дату запуску – 14 грудня о 12 годині дня (принаймні, у тесті, який проводився у Франції).

Розроблений компанією Meta сервіс Threads – це втілення ідей, які зробили Twitter (тепер відомий як X) таким популярним. Платформа вперше була запущена в липні й швидко завоювала мільйони користувачів. Однак, вона ще не була запущена в Європейському Союзі, що залишило поза увагою багато мільйонів користувачів.

За час, що минув з моменту запуску, Threads значно розширив свій набір функцій, а останнім його доповненням стали “теги” – спрощена версія хештегів.