Xiaomi представила нові годинники з заявленою автономністю 30 діб

Бренд Haylou, партнер Xiaomi, представив на майданчику Xiaomi Youpin розумні годинники Haylou Solar Smart Watch. Він працює 30 діб, оснащений захистом від води і пилу, а також запропонує користувачеві безліч функцій для занять спортом.

Haylou Solar LS05 отримали 1,28-дюймовий LCD-дисплей з роздільною здатністю 240×240 пікселів. За словами виробника, його зручно використовувати навіть під прямими сонячними променями. Корпус новинки виконаний з металу і захищений за стандартом IP68 — вони не бояться води на пилу. Власник також отримає гнучкий силіконовий ремінець, який можна відрегулювати.

Головна особливість гаджета — автономність до 30 днів в режимі очікування і до 15 днів з активною функцією моніторингу серцевого ритму. Ємність акумулятора складає 340 мАг.

Годинники підтримують 12 спортивних режимів, в тому числі біг на свіжому повітрі, їзду на велосипеді, спінінг, йогу, гімнастику, баскетбол, футбол тощо. Пристрій також відображає вхідні повідомлення зі смартфона, погоду, і підтримує функції шагомера і лічильника калорій.

Haylou Solar LS05 доступні для попереднього замовлення на краудфандінговій платформі Youpin за ціною $21. Перші постачання відбудуться 18 травня.