Xiaomi представила кілька нових розумних годинників

Xiaomi представила нові розумні годинники Mi Watch для міжнародного ринку. Вони можуть похизуватися тривалою автономною роботою.

Круглий AMOLED-дисплей новинок має діаметр 1,39 дюймів і роздільну здатність 454×454 пікселів. Його максимальна яскравість становить 450 ніт, і він захищений склом Gorilla Glass 3.

Годинники підтримують 117 режимів фізичних вправ і, на відміну від Mi Band, мають вбудований GPS-приймач. Розробники також оснастили їх оптимізованим датчиком ЧСС і пульсоксиметром (SpO2), модулем GPS і Bluetooth 5.0 BLE. Крім того, в міжнародній версії передбачена підтримка NFC і голосового управління.

Акумулятор ємністю 420 мАг забезпечить 16 днів автономної роботи, а для повної зарядки знадобиться всього 2 години. Годинники досить легкі; їх вага становить 32 грама (без ремінця).

Варто відзначити, що це не звичайний годинник з Wear OS — замість цього новинка побудована на базі фірмового програмного забезпечення, яке допомагає продовжити термін служби батареї гаджета.

Годинники Xiaomi Mi Watch стануть доступні в Європі за ціною 99 євро в трьох кольорах. Також можна буде вибрати додатковий ремінець з шести кольорових варіантів.

Коли стартує початок продажів, невідомо.