Xiaomi благає не оновлювати ці смартфони самостійно

Власники смартфона Xiaomi Mi A3 скаржаться, що свіже оновлення знову поламало смартфон. На жаль, це не перше невдале оновлення, які Xiaomi випустила останнім часом для цієї моделі. Як передає xda-developers.com, Xiaomi вже просить користувачів не оновлювати смартфони.

Нова прошивка під номером V11.0.3.0.QFQMXTC має розмір 1,4 ГБ і пропонує липневе оновлення безпеки Android. Вона вже доступна для міжнародної версії Xiaomi Mi A3. Оновлення також містить функцію Dual SIM.

Саме через цю функцію користувачі не можуть виконувати або приймати дзвінки. Також вони кажуть, що SIM-карта не визначається. Серед інших скарг:зміна мови та нові встановлені додатки, які не можна видалити.

Виробник проблему визнав. Там пояснили, що помилково почали поширювати прошивку, призначену для мексиканського оператора Telcel. На фірмовому форумі Mi Xiaomi наполегливо просить користувачів не встановлювати цей апдейт. Для тих, хто вже оновився, компанія радить використовувати тільки одну SIM-карту.

Як відомо, Xiaomi Mi A3 випустили в рамках програми Android One, тобто працює на базі “чистого” Android, без фірмової оболонки MIUI.