Власники iPhone SE (2020) виявили відсутність важливої функції

У iPhone SE 2020 тривале натискання на повідомлення в Центрі сповіщень або на екрані блокування не відображує широкі можливості повідомлень, що дозволяють користувачам взаємодіяти з вхідним контентом. Про це повідомили перші власники смартфонів у Reddit і MacRumors.

На пристроях з підтримкою Haptic Touch, таких як iPhone 11 і 11 Pro, тривале натискання на повідомлення в Центрі сповіщень або на екрані блокування відображає інтерактивні параметри, засновані на параметрах додатку, яке відправляє повідомлення. За допомогою цієї опції користувачі можуть відкривати і відповідати на повідомлення без необхідності заходити в додаток, запускати нові вкладки в Safari, видаляти додатки і багато іншого.

За словами Метью Панзаріно з ресурсу TechCrunch, відсутність опції для повідомлень на смартфонах iPhone SE 2020 не є помилкою, і ця функція працює саме так, як задумали в Apple.

Учасники форуму MacRumors також відзначили, що повідомлення можна свайпнути вліво і натиснути на опцію «Перегляд» в якості обхідного шляху для відсутньої функції Haptic Touch‌.