В Samsung розповіли перші подробиці про Galaxy S22

В ході презентації Samsung Galaxy Unpacked південнокорейська компанія прямо натякнула на кольори, в яких буде доступний флагманський смартфон Samsung Galaxy S22.

На позначці 46:17 демонструється сумісність смартфона Galaxy Z Fold 3 зі стилусом S Pen. У ролику показано, як в рядку пошуку вводиться запит SS22 colors. Після чого відкривається вікно, що показує діапазон різних весняних квітів, від блідо-жовтого і помаранчевого до рожевого і зеленого. Також вказуються дві назви: «Pistachio Green» і «Flamingo Pink» з написами «Design Trend of SS22», «2022» і «spring» над ними.

Samsung прямо натякає на лінійку Galaxy S22, презентація якої очікується в січні 2022 року. Світлі весняні кольори добре поєднуються з періодом, коли повинні бути випущені нові смартфони, а також ідеально співпадають з кольорами, оголошеними для Z Fold 3 і Z Flip 3.

Хоча до виходу Galaxy S22 залишається ще півроку, в Мережі вже з’явилася інформація про цю багатообіцяючу лінійку смартфонів. Samsung знову працює над трьома моделями: на додаток до базової моделі очікуються Galaxy S22 Plus і S22 Ultra.

Нещодавно було оголошено, що нові смартфони будуть сумісні з швидким зарядним пристроєм потужністю 65 Вт. Також повідомляється, що Samsung розпочала співпрацю з виробником камер і об’єктивів Olympus, щоб поліпшити якість камер смартфонів.