В Мережі з’явились дивні фото отворів екрану майбутніх iPhone 14

Перші чутки про iPhone 14 з’явилися ще до випуску смартфонів лінійки iPhone 13, а зараз вони почастішали. Багато інсайдерів сходяться в думці, що iPhone 14 принесе з собою перший за останні п’ять років серйозний редизайн. Нові смартфони повинні відмовитися від чубчика на користь вирізу під фронтальну камеру, як у багатьох Android-телефонів.

Якщо iPhone 14 отримає врізану фронтальну камеру, то ефективна площа дисплею збільшиться, а смартфон стане зручнішим. Тим часом Ice Universe, який відомий своїми точними прогнозами щодо дизайну нових смартфонів і їх характеристик, опублікував фотографію невідомого смартфона.

Він заявив: «Отвори в екрані iPhone 14 будуть виглядати приблизно так». Не варто забувати про те, що в лінійці iPhone використовується не одна фронтальна камера, а набір датчиків, необхідних для роботи системи Face ID. За однією з версій, всі датчики, крім сенсора фронтальної камери, можуть заховати під поверхню екрану, проте Ice Universe стверджує, що чубчик iPhone 14 зникне, але датчики залишаться на своїх місцях, тому смартфон може виглядати настільки дивно.

Це вже викликало бурхливе обговорення користувачів. Багато хто вважає, що це неможливо і зовсім не з в стилі Apple. Інші згодні з тим, що датчики Face ID можна розташовувати під екраном через низький коефіцієнт пропускання світла.

Ice Universe багато разів повідомляв точну інформацію про смартфони і датчики зображення Samsung, включаючи недавні анонси нових сенсорів на 50 і 200 Мп. Також він першим показав точні зображення смартфонів з екранами-водоспадами.