В Apple прокоментували дивні артефакти на знімках з iPhone 13

Компанія Apple дала офіційну відповідь на інформацію про дивні артефакти, які з’являються на знімках, зроблених камерою iPhone 13. Компанія з Купертіно заявила, що служба підтримки поки що не зафіксувала жодного дзвінка або повідомлення, в яких говорилося б про щось подібне.

Нагадаємо, тема стала активно обговорюватися на вихідних в китайській соціальній мережі Weibo. Деякі користувачі підтверджують, що на фотографіях, зроблених на iPhone 13, виникають артефакти. У віконці попереднього перегляду ніяких проблем немає, проте після того, як зроблений знімок, на ньому генеруються випадковим чином чорні точки різного розміру. Також повідомляється про проблеми з глибиною кольору.

Раніше Apple офіційно підтвердила, що після відновлення iPhone 13 з резервної копії віджети можуть бути скинуті в стан за замовчуванням. Також виникають проблеми з Apple Music і синхронізацією з Apple Watch.

iPhone 13 надійшов у продаж минулої п’ятниці, деякі моделі при оформленні замовлення сьогодні доведеться чекати до кінця жовтня або початку листопада.