Усі характеристики OnePlus 10T розкрито перед глобальним запуском

Компанія OnePlus вже 3 серпня планує презентувати новий флагманський смартфон OnePlus 10T на американському та європейському ринку. Зараз, за декілька днів до презентації, стали відомі всі подробиці про новий смартфон. Також відома і ціна – смартфон стартуватиме з 749 доларів/євро за базовий варіант (нагадаємо, OnePlus 10 Pro стартував з 899 доларів/євро). На даний момент відомо, що OnePlus 10T буде доступним у чорному та зеленому кольорах.

За роботу смартфона буде відповідальний новий флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1, що має на 10 відсотків більш потужні GPU та CPU, ніж Snapdragon 8 Gen 1, і при цьому на 30 відсотків більш енергоефективний. Крім цього, у оновленій платформі у 4 рази більш потужна підсистема ШІ. Варто зазначити, що раніше смартфону вдалося набрати у AnTuTu рекордний показник.

У OnePlus 10T буде 16 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5, об’єм внутрішньої пам’яті UFS 3.1 складатиме 256 ГБ (у топовій версії для Китаю, згідно з інсайдерськими даними, буде 512 ГБ). Смартфон буде оснащений AMOLED-дисплеєм Samsung E4 з діагоналлю 6.7 дюйма, роздільною здатністю FullHD+, частотою оновлення 120 Гц, підтримкою HDR10+ та піддисплейним сканером відбитків пальців.

Смартфон оснащений достатньо об’ємним акумулятором об’ємом 4800 мАг. У нього має бути підтримка рекордно швидкої для смартфонів OnePlus зарядки SUPERVOOC потужністю 150W. Вона буде дозволяти зарядити смартфон від нуля до ста відсотків буквально за 10 хвилин, при цьому об’єма акумулятора має вистачати на повний робочий день.

Основна камера смартфона буде мати головний сенсор Sony IMX766 з роздільною здатністю 50 МП та системою оптичної стабілізації. Крім цього, будуть ультраширокий модуль 8 МП та макро 2 МП. Зверху дисплея буде виріз під фронтальну камеру з роздільною здатністю 16 МП. Варто зазначити, що у цьому флагмані камера не матиме тюнінгу Hasselblad, а також не буде перемикача режимів, як у попередніх флагманах OnePlus.