У Кривому Розі підприємці створили машину для розмінування

У Кривому Розі створили розміновувальний трал, який допоможе очищувати українські землі від небезпечних боєприпасів, покинутих російськими окупантами. Уже дев’ять років Україна веде боротьбу за свої права і свободи, проти агресії з боку Росії, яка використовує різні методи, щоб заподіяти шкоду мирним громадянам. Одним з таких методів є залишені міни та боєприпаси, які часто призводять до травм і загибелі людей.

Розміновувальний трал, створений на криворізькому підприємстві, проходить випробування, щоб визначити його ефективність. Про це на своїй сторінці повідомив місцевий журналіст Роман Кравцов. “Спокій..! це не обстріл. Так працює мінний трал. Днями відбулося польове випробування агрегату, його створили робочі руки підприємства із Кривого Рогу. У найближчі роки така машина має багато роботи з розмінування землі України”, – йдеться у повідомленні.

За допомогою цієї машини можна буде розмінувати значну площу землі в Україні, що звільнить її від небезпечних боєприпасів та забезпечить безпеку жителів.