У 2019 році нові iPhone можуть подорожчати на 25%

До вересня залишилося менш ніж два місяці, але ніяких масових витоків інформації про лінійку iPhone 2019 рік все ще не було. Єдине, що зараз обговорюється — потрійний модуль камери химерної форми на задній панелі.

Відповідно до неофіційної інформації та чуток, в iPhone XI, iPhone XI Max і iPhone XI R додадуть ще одну камеру. Для iPhone XI і XI Max це буде ширококутний об’єктив, а для iPhone XI R додатково з’явиться телевик. Звичайно, смартфони отримають потужний процесор A13.

Що стосується дизайну нових пристроїв, то він швидше за все залишиться без змін. Єдине, що нам відомо — поява нових варіантів кольору корпусу, таких як м’ятний і фіолетовий. Швидше за все, кардинальне оновлення всієї лінійки Apple запланувала на 2020 рік.

Але що набагато важливіше, з’явилася перша інформація стосовно ціни нових яблучних пристроїв.

За попередніми даними, якими поділилися в Wccftech, iPhone XI R буде коштувати 989 доларів, iPhone XI обійдеться вам в 1292 долари, а отримати найбільш заряджений iPhone XI Max ви зможете за 1422 долара. Це приблизні ціни, отримані при перерахунку з китайського юаня, тому остаточні цифри можуть відрізнятися.

Нагадуємо, що на офіційному сайті Apple за смартфони iPhone XS і iPhone XS Max зараз просять на кілька сотень доларів менше.

Перші чутки стосовно ціни нових флагманів, як правило, з’являються в Китаї. І хоча на перший погляд ця інформація шокує, ми б порадили поставитися до неї з часткою скепсису.

По-перше, дані опублікувало неперевірене видання. По-друге, ніде не згадується пряме джерело цієї інформації. По-третє, цифри виглядають не зовсім реально.

Основним завданням iPhone XR було запропонувати користувачам недорогий варіант для поновлення своїх застарілих гаджетів. Таким чином, цінник в $ 989 для iPhone XI R вбиває всю ідею псевдобюджетной лінійки.

Останні моделі iPhone – відмінні пристрої, які прослужать ще не один рік. Однак прогрес не стоїть на місці, і Apple завжди є куди прагнути. Подивимося, чим компанія порадує нас на вересневій презентації — сподіваємося, що і цінами.