Цього року на ринку з’явиться безліч складаних смартфонів

Раніше цього місяця в Мережі були опубліковані фото складаного смартфона Xiaomi з MIUI 12 на борту. З тих пір ходять чутки, що компанія випустить цей пристрій в кінці цього року. Тепер в новому звіті стверджується, що в 2021 випустити складані телефони також планують інші китайські OEM-виробники.

Як повідомляє один відомий китайський мережевий інсайдер, компанії Xiaomi, Oppo і Vivo готуються до запуску нових складаних смартфонів. Презентація їхніх пристроїв відбудеться в кінці року.

Що стосується Xiaomi, то її смартфон з гнучким екраном був помічений в китайському метро. Пристрій схований в чохол, тому його дизайн все ще не розкритий. Цей пристрій, імовірно, є прототипом і використовує шарнірний механізм, аналогічний тому, що використовується в Galaxy Z Fold. Також видно, що пристрій працює під управлінням ОС MIUI 12. Передбачається, що це Mi Mix 4.

Якщо вірити чуткам, складаний смартфон Oppo отримає такий же шарнірний механізм, що і прототип Xiaomi.

Інсайдер також розповів про компанію Samsung. За його словами, південнокорейський гігант збільшив постачання складних дисплеїв, тому цього року очікується велика хвиля впровадження загартованої технології гнучких екранів.