Стали відомі усі наявні проблеми в iPhone 13

Багато користувачів уже мають смартфони лінійки iPhone 13 і почали ділитися своїми враженнями. Як це часто буває, задоволені користувачі рідко залишають захоплені відгуки, зате якщо людині щось не подобається, він вважає своїм обов’язком всім розповісти про це.

Багато користувачів підтверджують, що вже при розпакуванні нового iPhone 13 вони виявили проблеми з виробництвом і контролем якості. Часто обговорюють частинки пилу, які перебувають в камері під захисним склом.

Крім пилу на камері, деякі користувачі мережі зіткнулися з подряпинами на нових смартфонах. Моделі Pro отримали бічну рамку з глянсової нержавіючої сталі, яку відносно легко подряпати навіть в процесі складання. Подряпини можуть вплинути на ціну пристрою при подальшому перепродажу. Також відзначено, що якщо на рамці є сліди, то це можуть бути не подряпини, а плями клею, які можна видалити, протерши їх м’якою вологою серветкою.

Крім того, в iPhone 13 помічена проблема нещільного з’єднання між екраном і рамкою. Деякі користувачі мережі повідомили, що в щілину по товщині легко заходить стандартний аркуш паперу А4.

Після отримання iPhone 13 багато користувачів почали скаржитися на слабкий сигнал Мережі: «У iPhone 13 сигнал гірше, ніж у iPhone 12, тому доводиться брати з собою два мобільних телефони одночасно». Бувають випадки, коли мобільний телефон відображає стільниковий сигнал, але не може приймати повідомлення та дзвінки.

Про проблеми з артефактами в камері iPhone 13 ми вже писали, Apple заявила, що вона не в курсі, хоча користувачі продовжують повідомляти про це. Крім того, деякі користувачі стверджують, що фотографії виходять розмитими при зйомці з близької відстані.

У серії iPhone 12 була проблема з зеленуватим екраном. У поколінні iPhone 13 проблема колірного відтінку екрану, за відгуками деяких користувачів, також існує, але тепер відтінок не зеленуватий, а червоний.

Крім того, деякі користувачі заявили, що «запаморочення і біль в очах після використання» можуть бути пов’язані з ШІМ, використовуваною в iPhone 13.