Стали відомі нові кольори майбутнього Apple iPhone 16 Pro

До презентації наступного iPhone, тобто iPhone 16, ще досить багато місяців. Однак чутки вже почали поповнюватися новою інформацією. Схоже, що iPhone 16 Pro від Apple може отримати нові круті кольори. Ходять чутки, що незабаром можуть з’явитися “Титановий сірий” і “Пустельний титан”. Ця інформація з’явилася з допису в соціальній мережі X (Twitter) від інсайдера Маджин Бу, який відомий тим, що ділиться чутками про Apple. Але майте на увазі, що ці прогнози є досить неоднозначними з точки зору точності.

Кажуть, що новий колір “Пустельний титан” – це більш глибока, інтенсивна версія золотого кольору iPhone 14 Pro, тоді як “Титановий сірий” може нагадати вам космічний сірий колір iPhone 6. “Пустельний титан” дійсно виглядає як досить унікальний і яскравий колір, і якщо чутки правдиві, він приверне багато уваги. Поки що невідомо, чи замінять ці кольори один з існуючих, чи це будуть лише нові доповнення.

Раніше стало відомо, що серія iPhone 16 буде представлена п’ятьма окремими моделями для різних сегментів ринку. До лінійки увійшли iPhone 16 SE, 16 Plus SE, iPhone 16, 16 Pro та 16 Pro Max. Вперше за довгий час ми можемо очікувати стратегічного злиття лінійки iPhone SE з більш широким портфоліо iPhone 16, що натякає на намір Apple запропонувати споживачам більше можливостей за різними ціновими категоріями.

Як і у випадку з усіма чутками, варто дочекатися підтвердження, перш ніж надто хвилюватися. Але, безумовно, цікаво подумати про ці потенційні нові варіанти зовнішнього вигляду iPhone 16 Pro. Що ви думаєте про ці чутки про кольори? Чи хотіли б ви придбати iPhone в одному з цих нових відтінків?