Стали відомі характеристики ZTE Blade 20 5G

Компанія ZTE планує презентувати новий бюджетний смартфон Blade 20 5G, який був раніше помічений у базі даних сертифікаційного агентства TENAA. Зараз видання GSMArena опублікувало інформацію про характеристики цього смартфона. Модель фігурує у базі даних під кодовим модельним номером 8012N.

Модель отримає 6.52-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю HD+ та фронтальною камерою роздільною здатністю 8 МП. За роботу моделі відповідальний середньобюджетний чіпсет MediaTek Dimensity 720, в парі з яким працює 6 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої складає 128 ГБ. Модель працюватиме під управлінням операційної системи Android 10.

ZTE Blade 20 5G буде оснащений основною камерою з головним сенсором на 16 МП та ультрашироким модулем на 8 МП. Є також додатковий модуль на 2 МП для визначення глибини сцени та сканер відбитків пальців, який розташований посередині у верхній частині задньої панелі. Модель буде доступна у сірому та синьому кольорах за ціною 254 долари. Очікується, що ZTE Blade 20 5G поступить у продаж 11 листопада.