Стали відомі характеристики Oppo Reno4 Lite

Компанія Oppo готується до випуску нового середньобюджетного смартфона Reno \4 Lite, і зараз смартфон з’явився на сайті сертифікаційного агентства FCC. Смартфон фігурує під кодовим модельним номером CPH2125, і зараз стали відомі деякі його характеристики. Що цікаво, розміри смартфона, вага та об’єм акумулятора співпадають з Oppo F17 Pro, який презентували раніше.

Про Oppo Reno4 Lite поки нічого офіційно не відомо, але оскільки модель по більшості параметрів нагадує Oppo F17 Pro, можна стверджувати, що це буде та сама перейменована модель. За роботу моделі буде відповідальний середньобюджетний чіпсет MediaTek Helio P95, в парі з яким буде 8 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складе 128 ГБ.

Oppo Reno4 Lite буде оснащений основною квадрокамерою, яка включатиме головний сенсор на 48 МП та ультраширокий на 8 МП. За автономність буде відповідальний акумулятор об’ємом 4000 мАг, при цьому, що цікаво, об’єм акумулятора Oppo F17 Pro складатиме 4015 мАг. Є також дані про те, що цей смартфон може вийти на ринки деяких країн під назвою Oppo A93.