Стали відомі характеристики Huawei Mate 30 Pro E

Компанія Huawei незабаром планує презентувати новий флагманський модельний ряд смартфонів Mate 40, який працюватиме на флагманському чіпсеті Kirin 9000. Новий модельний ряд Huawei Mate 40 стане справжнім флагманським рішенням 2020 року, але крім нього, компанія Huawei планує презентувати простішу модель, яка отримає назву Mate 30 Pro E.

До сьогодні ми стали небагато про цей смартфон, але зараз він з’явився на офіційному сайті сертифікаційного агентства TENAA. Згідно з зображеннями, які з’явилися в TENAA, смартфон буде виглядати буквально так само, як минулорічний Huawei Mate 30 Pro. При цьому, згідно з інсайдерською інформацією, у моделі деякі компоненти іноземного виробництва будуть замінені на китайські. За роботу моделі буде відповідальний флагманський минулорічний чіпсет Kirin 990.

Відомо, що Huawei Mate 30 Pro E буде оснащений OLED-дисплеєм з діагоналлю 6.53 дюйма, роздільною здатністю Full HD+ та загнутими гранями. Буде до 12 ГБ оперативної та до 512 ГБ внутрішньої пам’яті. За автономність буде відповідальний акумулятор об’ємом 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 40W. Смартфон працюватиме під управлінням операційної системи Android 10 з фірмовою оболонкою EMUI. Очікується, що модель буде презентована разом з Huawei Mate 40 на презентації 22 жовтня.