Стали відомі детальні характеристики Redmi Note 11S і Redmi Note 11T Pro

Компанія Xiaomi готується до запуску нової серії Redmi Note 11 на міжнародному ринку, зокрема Redmi Note 11S та новий Redmi Note 11T Pro.

Інформацією поділився тематичний неофіційний канал Xiaomiui, що регулярно викладає перевірену інформацію.

Дві із шести новинок будуть продаватися під брендом Poco. З чотирьох, що залишилися, дві базуються на Qualcomm Snapdragon і дві – на MediaTek. Всі чотири пристрої мають схожі характеристики, і один із них також буде доступний у Китаї. Як очікується, до них увійдуть Redmi Note 11, Redmi Note 11T і Redmi Note 11S.

Модель Redmi Note 11T Pro отримала номер моделі K6S та кодову назву vozx. Саме цей смартфон також буде доступний і в Китаї. Цікаво, що модель випускатиметься з двома варіантами основної камери – для різних регіонів.

Основна камера отримає як головний або 64-мегапіксельний сенсор Samsung ISOCELL GW3, або 108-мегапіксельний сенсор Samsung ISOCELL HM2. Головний модуль буде доповнений надширококутним модулем з IMX355 на 8 Мп та модулем макро на 2 Мп. Смартфон буде заснований на SoC Qualcomm. Redmi Note 11T випустять у Китаї, Індії, Японії та у всіх інших країнах присутності бренду.

Модель Poco M4 отримала номер моделі K6P та кодову назву peux, а за характеристиками ідентична K6S veux. Продаватиметься така модель як в Індії, так і на міжнародному ринку.

Наступна модель – Redmi Note 11S з маркуванням K6T та кодовими назвами viva та vida. Серед особливостей – SoC MediaTek, камера із Samsung ISOCELL HM2 на 108 Мп, IMX355 на 8 Мп та макро на 2 Мп.

Redmi Note 11S з маркуванням K7S та кодовою назвою Miel. Отримає камеру з модулями на 64, 8 та 2 Мп. Варіація Pro (miel_pro) – камера з 108 Мп і екран з частотою оновлення зображення 90 Гц. Версія Poco M4 з маркуванням K7P ідентична K7S, за винятком бренду.

Смартфон Redmi Note 11 Pro з маркуванням K7T отримав кодову назву spes, є варіація з підтримкою NFC spesn. Він оснащуватиметься Qualcomm Snapdragon, камерою з датчиком Samsung ISOCELL JN1 на 50 Мп.

Очікується, що всі пристрої будуть представлені у першому кварталі 2022 року.