Стало відомо, як виглядає перший у світі смартфон на Snapdragon 870

У Мереж з’явилося зображення першої у світі моделі, за роботу якої буде відповідальна майже флагманська платформа Qualcomm Snapdragon 870, яка була презентована декілька днів тому. Смартфон вийде під назвою Motorola Edge S та отримає багато цікавих фішок, офіційна презентація очікується вже післязавтра, 26 січня.

Головним спірним рішенням смартфона є подвійна розділена фронтальна камера, яка включає сенсори 16 МП і 8 МП. Система основної камери включає, на перший погляд, чотири сенсори, але насправді це три сенсори – головний 64 МП, ультраширокий 16 МП та макро 2 МП, а на місці четвертого розташований лазерний автофокус.

Модель буде оснащена дисплеєм з діагоналлю 6.7 дюйма, при цьому тут роздільна здатність FullHD+, а частота оновлення складає 90 Гц. В парі з чіпсетом працює 6, 8 або 12 ГБ оперативної пам’яті, а об’єм внутрішньої пам’яті складає 128 або 256 ГБ. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 5000 мАг, у якого є підтримка швидкої зарядки потужністю 20W.

Очікується, що саме Motorola Edge S стане першим смартфоном на базі Qualcomm Snapdragon 870, але незабаром очікуються також моделі від Xiaomi, iQOO та інших компаній. Всі ці моделі повинні працювати під управлінням операційної системи Android 11.