Специфікації екшн-камери GoPro Hero 9 Black опубліковані до анонсу

Після того, як минулого тижня якісні рендери ще неанонсованої екшен-камери GoPro Hero 9 Black злили в мережу, інсайдери розкрили всі ключові особливості новинки.

Нова екшн-камера буде оснащена 20-мегапіксельним сенсором, здатним відтворювати відео з роздільною здатністю 5K зі швидкістю 30 кадрів в секунду. Новий GoPro також зможе знімати в уповільненому режимі зі швидкістю до 240 кадрів в секунду або 8x. Крім того, пристрою приписують підтримку технології HyperSmooth 3.0, що робить картинку більш плавною, а також можливість робити фотографії у форматі RAW.

Hero 9 отримає підтримку голосового управління і ступінь водонепроникності, що дозволить пірнати на глибину до 9 метрів. Пристрій також отримає покращену технологію HyperSmooth 3.0, яка забезпечить ще більш плавну зйомку, ніж попередники. Його власники також зможуть вести прямі трансляції в роздільній здатності 1080p.

Пристрій також буде представлений з сенсорним екраном, розміщеним на тильній стороні корпусу, і передній дисплей для зручного кадрування та запису в стилі відеоблогінгу.

Новинка отримає акумулятор ємністю 1720 мАг. Для зарядки акумуляторів можна буде придбати додатковий зарядний пристрій, який, за чутками, має підтримку функції швидкої зарядки.