Samsung працює над інноваційним бездротовим зарядним пристроєм

Незважаючи на те, що акумулятори смартфонів значно покращилися за останні кілька років, компанії все ще намагаються створити ідеальний портативний зарядний пристрій. У компанії Samsung є інноваційна ідея для зарядки пристроїв в дорозі.

Нещодавно компанія запатентувала новий бездротовий зарядний пристрій, який може заряджати смартфони, і який не схожий ні на один продукт, представлений на ринку. Це кільце, в яке вбудований крихітний генератор, який виробляє напругу коли користувач крутить його на пальці. Цей процес генерує електрику, перетворюючи крихітний продукт в свого роду міні-генератор.

Крім того, пристрій також здатний перетворювати тепло людського тіла в електрику. Згідно зі звітом PhoneArena, Samsung планує встановити в пристрої невеликий акумулятор для зберігання вироблюваної електроенергії.

Зарядка вашого пристрою — ще один цікавий аспект цього патенту, оскільки користувач не буде підключати пристрій через порт USB. Швидше за все, телефон буде заряджатися по бездротовій мережі. Це означає, що ваш палець повинен знаходитися в тому місці, де розміщені котушки бездротової зарядки для зарядки телефона.

Майте на увазі, що це всього лише патент, і ми, можливо, ніколи не побачимо цей продукт на ринку.