Samsung подарує 20 000 доларів за найкращі ідеї повторного використання картонної упаковки

Нещодавно Samsung Electronics оголосила, що представить нову екологічну упаковку в своєму асортименті продуктів Lifestyle TV, щоб зменшити вплив на навколишнє середовище. Вона виготовлена з екологічно чистого гофрокартону, і буде застосована для упаковки Serif, The Frame і The Sero. Сьогодні ж компанія оголосила про проведення конкурсу, учасники якого повинні придумати щось креативне для повторного використання картонної упаковки.

Автори повинні створити меблі або аксесуари для дому з упаковки від побутової техніки, не використовуючи при цьому спеціальне обладнання. Використовувати можна упаковку від будь-якої техніки. Учасники також повинні коротко описати ідею концепції і опублікувати не менше однієї фотографії. Можна також зняти відеоролик, в якому продемонстрований процес складання.

Переможці конкурсу отримають нагороду в розмірі $20 000, а найкращі проекти Samsung Electronics використає під час конструювання упаковок для телевізорів у майбутньому. Приймати участь можуть громадяни будь-якої країни. Більше деталей про конкурс можна знайти на сайті компанії.