Samsung патентує смартфон Galaxy з прозорим дисплеєм

Нещодавно компанія Xiaomi представила перший серійний прозорий телевізор. Тепер Samsung запатентувала новий телефон з прозорим дисплеєм.

Згідно зі звітом LetsGoDigital, південнокорейський технологічний гігант подав патент в USPTO (Відомство США з патентів і товарних знаків) і WIPO (Всесвітнє відомство інтелектуальної власності). У документі описується технологія, необхідна для створення прозорого смартфона. В якості альтернативи цю технологію можна використовувати в інших електронних пристроях: телевізорах, моніторах, ноутбуках і ігрових консолях, наприклад.

Патент більше фокусується на технічному аспекті, докладно описуючи різні компоненти, необхідні для досягнення прозорості. Пристрій, представлений в патенті, має вузькі рамки і великий прозорий екран. Оскільки цей тип дисплея оснащений прозорою панеллю, що світиться і пропускає світло, очевидно, що використовується саме OLED-панель.

Більш докладні відомості про пристрій Samsung Galaxy поки невідомі. Крім того, також неясно, чи дійсно південнокорейський технологічний гігант працює над таким пристроєм або просто подав патент на майбутнє.