Samsung офіційно представила Galaxy Tab A7, Galaxy Fit 2 і бездротовий зарядний пристрій

Samsung представила новий планшет, смарт-трекер і бездротовий зарядний пристрій. Зустрічайте Samsung Galaxy Tab A7, Samsung Galaxy Fit2 і Wireless Charging Trio.

Galaxy Tab A7 постачається з 10,4-дюймовим TFT-дисплеєм з роздільною здатністю 2000×1200 пікселів і співвідношенням екрану до корпусу близько 80%. Новий планшет оснащений невказаним восьмиядерним процесором (3 ядра працюють на 2 ГГц, інші — на 1,8 ГГц), в поєднанні з 3 Гб оперативної пам’яті і 32 Гб або 64 Гб накопичувача (також є слот для microSD).

Задня камера — 8-мегапіксельна, фронтальна — 5-мегапіксельна. Ємність акумулятора становить 7040 мАг. Передбачено також 3,5 мм аудіороз’єм.

Серед можливостей підключення зазначаються — Bluetooth 5.0 і Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, але в деяких країнах буде також передбачено LTE.

Fit2 оснащений 1,1-дюймовим AMOLED-дисплеєм з вигнутим 3D-склом, датчиком серцевого ритму і досить великою батареєю на 159 мАг. Носимий пристрій буде пропонуватися або в чорному, або в червоному кольорі, і Samsung обіцяє, що він буде працювати від 15 до 21 дня без підзарядки, в залежності від використання.

Що стосується бездротової зарядки, то Wireless Charging Trio може заряджати до трьох різних пристроїв одночасно. Пристрій постачається з кабелем USB-C і пропонується в двох кольорах — чорному і білому. Про фактичні швидкості зарядки компанія не повідомила.

Вартість продуктів невідома.