Samsung Galaxy Ring пасе задніх: Oura обійшла новоспеченого конкурента, запропонувавши нові функції

Samsung запускає Galaxy Ring цього року, найімовірніше, в липні, і це сколихне ринок розумних каблучок, на якому досі домінує Oura. Тож Oura, схоже, готується до величезної конкуренції з боку корейського гіганта.

Сьогодні вона запустила новий розділ Labs у своєму додатку, де планує тестувати нові функції та отримувати відгуки користувачів – можливо, вона хоче відрізнити себе від Samsung на основі цього.

Наразі розділ Labs доступний лише для iOS, і першою новою функцією Labs є Symptom Radar, яка відстежує маркери напруги на вашому тілі, щоб виявити початок погіршення стану здоров’я. Він відстежує значні зміни в діапазоні температури тіла, частоті дихання, частоті серцевих скорочень у стані спокою та варіабельності серцевого ритму, щоб зробити свої висновки.

Якщо він щось виявляє, то з’являється сповіщення у розділі “Оцінка готовності” про зміни у ваших симптомах, щоб ви могли відпочити, якщо він вважає, що вам це потрібно. Якщо ви увімкнете цю функцію, ви більше не отримуватимете сповіщень з режиму відпочинку, оскільки вони є більш загальними, тоді як нові підказки від Symptom Radar є більш детальними та більш цілеспрямованими.

Шьямал Патель, науковий директор Oura, розповів TechCrunch:

Oura Labs – це наш підхід до відтворення внутрішньої взаємодії з користувачами для нових функцій у структурований і формальний спосіб. Завдяки цій функції у вас буде спеціальний простір у додатку, куди ви зможете зайти й почати взаємодіяти з цими новими концепціями, які ми створюємо. Користувачі зможуть побачити багато ідей на ранніх стадіях в Oura Labs.

Ви також можете залишити відгук про будь-яку функцію Oura Labs, а також загальний відгук про продукти Oura через Oura Labs.