Розпочато продаж міні-ПК Beelink SEi14 з чипсетом Intel Core Ultra 5 та підтримкою eGPU

Компанія Beelink випустила міні-ПК SEi14, оснащений чипсетом Intel Core Ultra 5. Новий міні-ПК Beelink є першим продуктом Beelink, який оснащений процесором Intel Meteor Lake. Він має процесор середнього класу Intel Core Ultra 5 125H та графічний процесор Arc iGPU з 7 ядрами.

Beelink SEi14 дуже схожий на нещодавно випущену модель Beelink SER8. Він має розміри 135 x 135 x 44,7 мм, тому його можна без проблем розмістити в робочому просторі. Він має закруглені кути, як в Apple Mac Mini, і оснащений ефективною системою охолодження.

Beelink SEi14 може працювати в парі з графічним процесором і оснащений портом USB4 зі швидкістю 40 Гбіт/с. Він також має кілька інших портів для підвищення універсальності міні-ПК. Серед інших портів — два USB 3.2 Type-A, два USB 2.0, один USB Type-C (10 Гбіт/с), один DisplayPort 1.4, один HDMI 2.1 та 2.5G LAN. Міні-ПК може одночасно працювати з трьома виходами дисплея.

Міні-ПК Beelink SEi14 має пилонепроникний корпус, а його дно покрите сіткою високої щільності. У пристрої є два слоти SODIMM, що дозволяють встановити до 96 ГБ оперативної пам’яті (DDR5). Він також має два слоти PCIe 4.0, які забезпечують до 1 ТБ пам’яті. Модель оснащена новою системою охолодження та паровою камерою (MSC2.0-VC). Серед інших особливостей новинки — підтримка Wi-Fi 6 і Bluetooth 5.2, а також низький рівень шуму.

Beelink пропонує міні-ПК SEi14 за стартовою ціною 2,699 юаня ($373) за модель без комплектуючих. Наразі інформація про глобальну доступність та ціни на Beelink SEi14 відсутня.