Розкрито всі подробиці про найдешевший смартфон Samsung з підтримкою 5G

Незабаром компанія Samsung презентує свій новий смартфон Galaxy A22 5G, який повинен стати найдешевшою моделлю компанії з підтримкою роботи в мережах п’ятого покоління. Нещодавно у Мережі з’явилися рендери новинки, а зараз її ключові параметри стали відомі завдяки проходженню тестування у бенчмарку Geekbench.

Як і очікувалося, Samsung Galaxy A22 5G оснащений бюджетною платформою MediaTek – тут встановлена Dimensity 700 5G, в парі з якою працює 6 ГБ оперативної пам’яті. Що цікаво, завдяки вищим частотам графічного процесора Samsung Galaxy A22 5G зможе обійти в плані продуктивності Galaxy A32 5G, за роботу якого відповідальний MediaTek Dimensity 720.

У смартфона буде модем Wi-Fi 802.11ac та підтримка Bluetooth 5.0, дводіапазонний GPS та USB-C для зарядки та синхронізації даних. Крім цього, смартфон отримає сканер відбитків пальців на боковій грані та мініджек 3.5 міліметра для підключення навушників. Крім цього, на задній панелі можна побачити основну потрійну камеру, а на передній – краплеподібну фронтальну.

Очікується, що Samsung Galaxy A22 5G поступить у продаж за ціною близько 180 доларів, що зробить його найдешевшим смартфоном Samsung з підтримкою роботи в мережах п’ятого покоління, але у нього будуть і дешевші конкуренти з цим самим чіпсетом. Так, нещодавно презентований Realme Q3i з MediaTek Dimensity 700 коштує лише 155 доларів.