Розкрито подробиці про підекранну камеру Samsung Galaxy Fold4

Однією з головних фішок минулорічного Samsung Galaxy Z Fold3 у порівнянні з попередником стала піддисплейна фронтальна камера, і зараз стало відомо, що у Galaxy Fold4 планується її покращити. Так, інсайдери опублікували слайд з офіційної презентації Samsung, на якому продемонстровано покращення у цій області.

У зоні довкола фронтальної камери буде використовуватися розсіяна піксельна сітка, завдяки чому показник PPI у цій області збільшиться на 40 відсотків – він зросте з 94 до 132. Завдяки цьому фронтальна камера буде менш помітна, коли на екрані у цьому місці буде зображення чи текст. Поки невідомо, чи повпливає це негативно на якість зйомки, але ця фронтальна камера, у будь-якому випадку, була призначена, по суті, для відеодзвінків.

Нагадаємо, офіційна презентація Samsung Galaxy Fold4 має відбутися вже післязавтра, 10 серпня. Очікується, що модель матиме основну камеру з головним сенсором 50 МП. За автономність буде відповідальний акумулятор об’ємом 4270 мАг, що буде підтримувати швидку зарядку потужністю 25W. За роботу моделі буде відповідальний флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1.