Розкрито характеристики та дату презентації iPhone SE Plus

Згідно з останніми інсайдерськими даними, компанія Apple всерйоз планує презентувати наступного року оновлений iPhone SE, який вийде під назвою iPhone SE Plus. Що цікаво, у випадку цієї моделі індекс Plus вказує на збільшену у порівнянні з попередником продуктивність, а не діагональ.

Очікується, що у iPhone SE Plus буде встановлений такий самий IPS-дисплей з діагоналлю 4.7 та роздільною здатністю HD+, що і у актуальному поколінні iPhone SE. Нагадаємо, що той, у свою чергу, успадкував корпус, габарити, а також діагональ і роздільну здатність дисплея від iPhone 8, що був презентований ще у 2017 році.

Оновлений iPhone SE Plus отримає флагманський чіпсет Apple A15 Bionic, що використовується у топових iPhone 13, презентованих буквально два місяці тому. Це зробить iPhone SE Plus найпотужнішим компактним доступним смартфоном компанії Apple.

Окрім вже названих нововведень, iPhone SE Plus повинен отримати підтримку роботи в мережах п’ятого покоління. Враховуючи, що iPhone SE попередніх поколінь компанія Apple завжди показувала весною, тому слід очікувати, що iPhone SE Plus презентують вже через декілька місяців, весною наступного року.