Режисер протестував можливості камери Xiaomi Mi 10 Pro

Xiaomi анонсувала Mi 10 і Mi 10 Pro минулого тижня в Пекіні. Слідом за роликом, який демонструє роботу динаміків смартфону в дії, Луїс Гуанзон, режисер і фотограф, зняв за допомогою Xiaomi Mi 10 Pro короткометражний фільм в роздільній здатності 4K.

Щоб протестувати можливості основної камери пристрою, режисер знімав відео в різних умовах освітленості, зокрема станцію метрополітену. Це дозволило йому детально оцінити роботу сенсорів гаджета.

Відзнятий матеріал, швидше за все, був знятий з деякими додатковими налаштуваннями і з використанням обладнання — штативів, наприклад, — тому, відео в повному обсязі не розкриває якість камер.

Камера Xiaomi Mi 10 Pro складається з чотирьох датчиків, серед них — основний з роздільною здатністю 108 Мп, 8-мегапіксельний з телеоб’єктивом, портретний модуль на 12 Мп з функцією оптичного зуму і допоміжний сенсор на 20 Мп з ширококутного оптикою. У рейтингу DxOMark телефон перевершив Huawei Mate 30 Pro, ставши найкращим смартфоном з камерою (на даний момент).