Realme MagDart буде у декілька разів потужнішим за Apple MagSafe

Компанія Realme опублікувала нові тизери власного магнітного бездротового зарядного пристрою MagDart, яке буде по функціоналу нагадувати Apple MagSafe, що був презентований майже рік тому. Спершу технологія буде підтримуватися смартфоном Realme Flash, а згодом і іншими пристроями.

Також ми почули від генерального директора Realme Мадхава Шета, що технологія від Realme буде на 440 відсотків швидше та тонше, не уточнюючи, порівнюючи з чим саме. Щоправда, зрозуміло, що у Realme таких зарядних пристроїв раніше не було, а єдиним великим конкурентом є Apple MagSafe, тому порівняння, вочевидь, проводилося саме з зарядним пристроєм Apple.

Очікується, що компанія Realme презентує дві версії MagDart: потужність молодшої тонкої версії складе 15W, а у старшої, досить масивної версії буде потужність на 440 відсотків більшою, ніж у Apple MagSafe. Ця версія буде оснащена системою активного охолодження.

Першою моделлю з підтримкою Realme MagDart стане Realme Flash. Ця модель буде оснащена AMOLED-дисплеєм зі загнутими гранями та вирізом під фронтальну камеру, а також основною потрійною камерою. За роботу буде відповідальний флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 888, в парі з яким працює до 12 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складе до 256 ГБ. З коробки модель буде поставлятися з Android 11 та Realme UI 2.0.