Принц Гаррі і Меган Маркл уклали контракт зі Spotify

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 27: Prince Harry and Meghan Markle during an official photocall to announce the engagement of Prince Harry and actress Meghan Markle at The Sunken Gardens at Kensington Palace on November 27, 2017 in London, England. Prince Harry and Meghan Markle have been a couple officially since November 2016 and are due to marry in Spring 2018. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Якщо після 4-го сезону серіалу «Корона» вам хочеться більше контенту про королівську сім’ю, то Spotify вам в цьому допоможе. Стрімінговий сервіс оголосив про випуск ексклюзивних подкастів за участю герцога і герцогині Сассекських, принца Гаррі і Меган Маркл.

Spotify підписав багаторічний ексклюзивний контракт з компанією Archewell Audio, створеною принцом Гаррі і Меган Маркл, на виробництво і розміщення подкастів на платформі.

Трейлер подкасту, в якому герцог і герцогиня закликали підписуватися на їх аккаунт, з’явився на сторінці Archewell Audio в Spotify 15 грудня.

«Що ми любимо в подкастингу, так це те, що він нагадує нам усім про те, що потрібно відволіктися і по-справжньому слухати один одного», — йдеться в спільній заяві принца Гаррі та Меган Маркл.

Spotify не розкриває ніяких фінансових подробиць угоди. Інтернет-сервіс потокового аудіо описав майбутній контент як «програму, яка піднімає настрій і розважає аудиторію в усьому світі». Гарна новина полягає в тому, що послухати ці подскасти зможе будь-хто: всі подкасти на платформі, зокрема ексклюзивні версії Spotify, доступні для безкоштовних користувачів.