Приховане налаштування підвищує в два рази швидкість роботи Windows 10

Найпростіший і вірний спосіб вирішити будь-які проблеми в роботі Windows 10, якщо вони стосуються програмного забезпечення, а не апаратної складової, полягає в перевстановлення операційної системи.

В такому випадку гарантовано не доведеться витрачати свої сили і час на усунення неполадок, так як повна перевстановлення всієї платформи абсолютно точно вирішить будь-яку проблему, заощадивши час на її виявлення.

Проте, чинити так буває не завжди зручно. Справа в тому, що хоч сама по собі перевстановлення ОС з формуванням накопичувача і займає зазвичай менш ніж півгодини, але потім витратити на настройку всієї платформи додатково доведеться багато годин, і це далеко не саме приємне проведення часу.

Саме тому перед перевстановлення ОС варто скористатися одним простим способом підвищення швидкість роботи Windows 10, причому існує ймовірність збільшити швидкодію навіть в два рази і більше. Все це стало можливим за рахунок того, що в десятій версії віндовса міститься прихована настройка, яка дозволяє дуже значно збільшити швидкодію. Для того, щоб нею скористатися, потрібно запустити будь-яким способом додаток «Диспетчер завдань», після чого відкрити розділ «Автозавантаження» і вимкнути в даному списку всі програми, які не є драйверами і антивірусом. Слідом за цим потрібно зберегти зміни і перезавантажити. В такому випадку комп’ютер почне не тільки швидше включатися, але ще і буде працювати швидше, так як будь-які програми не будуть довантажувати під час запуску платформи.